Jiangyin yinghuameng Houseware Co.,Ltd.

changqiqi@yhmcn.com

+86-510-86596258

HomeTala Fou

News

  • O le a le ituaiga o seevae mama e sili ona lelei mo fufulu paʻepaʻe seevae?

    06

    11-2023

    O le a le ituaiga o seevae mama e sili ona lelei mo fufulu paʻepaʻe seevae?

    E toatele tagata e faʻaaogaina ni beders poʻo se pulumu fulufulu e scrape o latou seevae palapala, lea e faigofie ona gagau pe tape le lanu samasama i le taimi. Afai e te manaʻo e taofi ou seevae paʻepaʻe ma mama i taimi uma, o loʻo manaʻomia lava lou tausia lelei o i aso uma. Afai e te maua palapala ma palapala, lafoai ia i latou i se taimi vave. O le a vaʻai i ai le mama, ma e le faigofie mo le palapala e fufulu ese pe a mavae se taimi umi. Afai e te manaʻo e tausia ou seevae mama e aunoa ma le susu, e mafai ona e faʻataʻitaʻi le lauiloa paʻepaʻe paʻepaʻe shoe decig stedic meafaigaluega i tausaga ua leva. I le lalolagi o Faiga faʻatatau, tausia o ou seevae mama ma faʻatumauina ma le faʻavaeina uma o le taua tele. O le mea lea matou te fiafia ai e faʻailoa le fouvalega paʻepaʻe paʻepaʻe, o le taʻaloga-taʻavale i le seevae tausia ma paʻu. Paʻepaʻe Bhoe Choener e faʻapitoa faʻatulagaina e tataina le pito sili ona taufaʻatasi ma palapala i luga o ou seevae paʻepaʻe e te fiafia iai. Pe o le mutu, mutia, po o se isi vaegaauʻaleaua maʻaʻau, o lenei malosi mama o le a toe faʻaleleia ou seevae i le latou uluaʻi tulaga. E le gata i le aveina o palapala, ae o loʻo fesoasoani foʻi e taofia ai le le faʻaaloalo ma le samasama, faʻamautinoa o ou seevae paʻepaʻe e latalata ma fou. O le a le seti paʻepaʻe o seevae mama e ese mai o le a le aoga ae le aoga. E sefe le faʻaaogaina o ituaiga uma o paʻu, e aofia ai ma mea tanu e pei o Suisee ma Nubuck. Faatasi ai ma ana meatotino le faʻaleaogaina, o le a le faʻaleagaina pe faʻamamaina ai pe aveeseina le aofaʻiga masani o le paʻu, faʻasao lona malulu ma le maʻelega. Ia faʻaaoga le paʻepaʻe seevae paʻepaʻe, na ona faʻaaogaina se laʻititi laititi i luga o se ie mama poʻo le sponge ma toso lemu i luga o ou seevae. Mo smubborn pisia, tuu le mama e nofo mo ni nai minute ae le i soloi ese. Faʻaiʻu mai le soloia o ou seevae ma se ie susu ma faʻatagain

  • 25

    09-2023

    Maualuga le tau o le taʻavale o le taʻavale

    I se taua tele o loʻo i ai o loʻo sauni e faʻafetauiina le taʻavale tausiga, o se fou fou o taʻavale taʻavale taʻavale na faʻaalia i le maketi. O lenei mea fou e fou na lafo e tuʻuina atu i ai le sili atu o le taʻavale o le taʻavale ma le fufuluina o le faʻamatuʻuina, ave le talitonuga o le gaoi tausiga i se tulaga fou atoa. O le maualuga o le tau o taʻavale o le vaega o le tasi o le malosi o le faʻamamaina o le faʻamamaina o sui ma alualu i luma o le tekonolosi. O le iʻuga o se taʻavale mama e le gata i le aveeseina lelei o le palapala ma le game ae o loʻo sosoʻo foʻi ma le pupula i luga o le taʻavale. O le maualuga o le 'au e mautinoa ai o le soʻona faiʻai uma ma le tulimanu o le taʻavale ua faʻamamaina lelei, o le tuʻua o se potu mo le pefu poʻo le palapala e nana. O le pito maualuga o le tau o taʻavale na mamanuina ua fuafuaina e manatua ai manaʻoga o tagata o taʻavale o tagata e manaʻomia le faʻaaogaina ma le lelei vave faʻaiuga. O lenei taʻavale Coaner e faigofie ona faʻaaogaina ma vave televave ona ave le palapala, faʻatupu, ma isi vailaʻau e mafai ona faʻaleagaina ai se taʻavale. E le gata i lea, o le maualuga o le tau o le taʻavale o le taʻavale e saogalemu mo uma taʻavale uma ma o le biodegrad, faia o se siʻosiʻomaga masani filifiliga mo le faamamaina. O loʻo faʻaaogaina mo le au taʻavale masani e fufuluina masani ma e talafeagai foʻi mo le faʻaaogaina i nofoaga o taʻavale taʻavale. O tagata atamamai o tagata atamamai ua uma ona usuina pese a viʻiga mo le maualuga o le taʻavale taʻavale. E tusa ai ma se taʻutaʻua o le tagata faʻatau tagata poto masani, "o le maualuga o le tau o le taʻavale o le taʻaloga-sui o le taʻaloga. Na o le sili atu le faʻamamaina o le mea fou filifilia lelei mo aso nei tagata taavale. " O le maualuga o le tau o le taʻavale taʻavale e faʻamoemoe e aʻafia tele i le tausiga o taʻavale. Faatasi ai ma lona maualuga faʻamamaina

  • 13

    09-2023

    O le Selec Shoe fufulu kulimi e mafai ona mama mama i luga o seevae

    Shoe Claner, ua lauiloa foi o le SNAKERKER COGIING & O LE SIME OFFA O SE MOLIMAU MO FAITAUGA O LE PRISTININE O LAU SHIDISINE. O le malamalama i le faʻapipiʻi o le shoe claner e taua ina ia mafai ai ona faia se faʻaiuga vave e uiga i lona faʻaaogaina. Tele o seevae seevae o loʻo tuʻuina atu ma le tuʻufaʻatasiga o ala savali, faʻaopoopoga, ma le vai. O loʻo avea ma tufatufaina atu nei mea a le Peraimeri i nei mea taua i luga o le palapala, a o latou faʻataʻapeʻapeina le palapala ma pisia i luga o le seevae, faʻafaigofie ai ona aveʻesea. Faʻaopopoina le faʻaleleia o le faʻamamaina o le lelei o le faʻamamaina aʻo saunia le faʻamalosiʻau mo se sologa lelei. Ole vai e fai ma sui, o le faʻamamaina o osofaʻiga ma vailaʻau e mautinoa ai faigofie le faʻaaogaina i luga o le seevae. Faʻaaogaina seevae fufulu o se faigofie faʻagaioiga. Amata i le faʻatulagaina o se aofaiga talafeagai o le mama ma le faʻaaogaina o vaega e manaʻomia ai le faʻamamaina. Sosoo ai, lemu le fufuluina o le seevae faʻaaoga se pulumu e faʻatagaina ai le mama e galue ai i lana togafiti. Mulimuli ane, e fufulu ese le mama ma le mama vai ma faʻamama ia teʻa ia Bee. O le mataupu faavae i tua atu o le aoga o le faʻaʻaisa faamamaina pepelo i le gaioiga o le faimalaga ma faʻaopoopoga, o loʻo galulue faʻatasi ma le solo i luga o le seevae. O le mea lea e tupu ai le faʻamamaina lelei e aunoa ma le mafua ai le leaga o le seevae. E le gata o le le talafeagai le faʻapipiʻi o le PHOE O se mea taua e mafai ona toe faʻaleleia le uluaʻi moli ma le mama o ou seevae, faia latou foliga fou fou. I le faʻaopopoina o le faʻamamaina, shoe maman e mafai foi ona faʻaaogaina o se seevae seevae e faʻaleleia ai le aotelega o foliga o ou seevae. E mafai ona toe faʻaleleia le lanu ma susulu, faʻaali ou seevae o se tala fou ma manaia.

  • 01

    09-2023

    Suavai uliuli seevae pole: o se laki laki mo tagata pisi

    Shoe posh o se mea taua o le paʻu o le paʻu o le paʻu, pei o le kulimi o i o tatou paʻu. E masani lava ona taua le tausiga mo matou seevae paʻu, faʻapea foi ma le paʻu o loʻo matou ofuina ma paʻu sokesa matou te nonofo ai. O le le amanaiaina o le tausiga talafeagai e mafai ona mafua ai le leiloa o le susulu ma le limu i le tatou mea maualalo. E lua ituaiga o seevae o loʻo avanoa: mautu ma vai. Mo le vaʻai umi, e fautuaina le faʻaaogaina o le shoee shoe polese. O le pulupulu o le puʻeina o le pulupulu i le paʻu, saunia le tausiga ma le faʻamautinoaina lelei le tausiga umi. Peitaʻi, e tele taimi e mafai ona avea ma faʻailoga lelei lava. I le isi itu, o le suavai o le shoe o le lanumeamata e ofoina atu le avanoa lelei. E maua ai se vave faaaoga vave, ma faatagaina mo se moli vave e pupula. O lenei faiga e lelei ai mo faʻalavelave loloto faʻalavelave. E masani ona fautuaina e iai uma le pa ma vai palu seevae i luga o le lima. A faʻatau ni seevae o le pulupulu poʻo le paʻu o paʻu, e taua le aloese mai i latou o loʻo iai le suauʻu mafiafia E ui e mafai ona faʻalauteleina le susulu o nei mea, e mafai ona latou pasia le paʻu paʻu ma ua le mafai ona tuʻuina atu le fafagaina o mea e manaʻomia. O lenei e mafai ona oʻo atu ai i le taimi muamua o le paʻu o le paʻu. I le faaiuga, o suavai seevae o loʻo i ai le lelei o le talafeagai, faʻatagaina mo se vave ma faigofie siisii ​​pupula. Peitaʻi, e taua le manatua o le toʻa-tausiga umi e sili ona ausia ma le pulupulu malosi, lea e maua ai le fafagaina ma uu le paʻu. I le filifilia o le mea lelei seevae o le seevae lelei ma le faʻaauau pea ona faʻatumauina le a matou paʻu, e mafai ona matou mautinoa latou te taliaina lo latou susulu ma le umi.

  • 31

    08-2023

    Faʻalauiloaina le matou kamupani o le tausiga o le kamupani

    I Jiangnin Yinghuameng Houseware Coa. E le gata i le ofoina atu o oloa sili ona tausia e le gata e faʻaleleia ai le foliga o lau taʻavale ae e maua ai foi le puipuiga tumau. O la matou mea lata mai e faʻaopopo i le matou tausiga tausiga o le taʻavale tausiga o le taʻavale Oloa Vaega: 1. Sili le faʻamamaina: O la matou taʻavale tausiga faʻamoe lelei aveese le palapala, tino, ma auala o lau taʻavale O lona tulaga muamua e mautinoa ai le loloto ma le mama mama e aunoa ma le faʻatupuina o soʻo se mea leaga i le vali. 2. Faʻaleleia atili: O lenei fou taʻavale maman ua faʻavaeina ma mea faʻapitoa o loʻo faʻateleina ai le susulu ma le lusi o lau taʻavale. O le paʻu vaivai e fausia ai se faʻaumaina o le vave na tu ai lau taʻavale i fafo, o loʻo maua ai se foliga fou-o-tele. 3. O le puipuiga tumau-tumau: o le tatou tausiga o le tausiga o lau taʻavale e le gata e faʻalelei ai lau taʻavale ae o loʻo maua ai foi se puipuiga puipuia i Uv Rays, Horsh Party Preves, ma saei i aso uma ma sae. O le Wax fausia se pa puipui lea e puipuia lau taʻavale vali mai le faʻaʻaisa o, faamolotoga, ma isi mea faaleagaina, o fesoasoani e faʻatumauina lona aoga i tausaga a o sau. 4. Faigofie Talosaga: Faaaogaina o le matou Smal Wax o se savili. Na o le fufulu ma mago lau taʻavale, ona faʻaaoga lea o se manifinifi vaega o le wax faʻaaogaina se ie vaivai poʻo le faʻaaogaina pad. Faataga e mago i se paie ona pa ai lea i se mama mama, mamago ie e faʻaalia ai le susulu sili ona pupula. 5. O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina: E talafeagai lo matou vai vaivai mo ituaiga uma o taʻavale, aofia ai ma taʻavale, loli, suvcs, uila afi, ma sili atu. O lona natura autu e mafai ona faʻaaogaina i luga o le tele o luga, cloome, tioata, ma le palasitika, ma le tasi fofo mo lau taʻavale taʻavale. Faaiuga: Teu i totonu o la matou taʻavale tausiga o lona uiga o lona uiga i le taimi umi o le matagofie ma le puipuia o lau taʻavale.

  • 30

    08-2023

    Faʻalauiloa le paʻu o le matou kamupani o loʻo susulu mai ai: O le taʻaloga sili ona tausia

    I le lalolagi o tagata faimalaga, o le tausia o foliga vaaia ma faʻatinoga o lau taʻavale e matua taua lava. E masani ona faʻamamaina e le taʻavale tapena, fufulu, ma le faʻailogaina e taua le mautinoa o lau taʻavale e sili atu ma tausisi i lona aoga. O la matou kamupani e mitamita e faʻailoa atu la matou fouvalega paʻuʻu, o le maualuga o le tausiga taʻavale oloa o le a ave lau taʻavale mama i le isi tulaga. Vaega ma penefiti: 1. Faʻaleleia o le paʻu o le paʻu: O matou paʻu paʻu o loʻo faʻataʻitaʻia faapitoa e maua ai se umi-umi ma le loloto susulu o ou paʻu. E fausia ai le puipuiga puipuia e taofia ai ou paʻu foliga mama ma le pupula mo se taimi umi, tusa lava pe a le faʻaalia tulaga o le tau o le tau ma le hards tulaga. 2. Puipuiga mai UV Rays: O le Ture Walx o loʻo i ai UD Infaga o loʻo puipuia lou paʻu mai le faʻatiga o le la o le la o le la o le la ortraviolet (UV) Rays. O lenei puipuiga fesoasoani i le faʻaleagaina o le vave mou atu, taʻe, faʻalavelaveina, ma le matua o ou paʻu, na tulaʻi ai i la latou olaga. 3. Faigofie Talosaga: Faaaogaina le matou paʻuʻu paʻu o se savili. Na o le faʻamamaina o au paʻu maeʻa lelei, faʻamautinoaina latou te saoloto mai le palapala ma seti. Ma, faʻaaogaina o se mama apaʻau papeta, faʻaaoga se manifinifi ma le mamafa o le paʻu paʻu i luga o autafa o le paʻu. Faatulaga le matutu mo ni nai minute, ma Vila! O lau paʻu o le ai ai o le a susulu malamalama. 4. Vai ma le palapala e teʻa: O lo matou paʻu o le paʻu o le hydrophobic pa puipui e soloia ai vai ma palapala. O lenei mea faʻaititia le faʻaputuputu o mud, efuefu, ma isi otaota i ou paʻu, faia faigofie ia i latou e faʻamamaina ma tausi. E faʻaititia foʻi le tulaga lamatia o paʻu o paʻu e mafua mai i vaega o le uitaʻiga. 5. Vertatial talosaga: A o matou paʻu paʻu e sili atu le fuafuaina o paʻu, e mafai foi ona faʻaaogaina i isi taʻavale-suauʻu, pei o paʻu o paʻu. O lona mea taua

  • 01

    08-2023

    Faʻalauiloa la matou taʻaloga-suia fou: Super okesene o loʻo avea ma mea uma e faʻamamaina ai

    Jiangnin Yinghuameng House Formware., Ose tuufaasolo o vailaʻau o le aiga, o le le fiafia o le faʻalauiloaina o le la fou fou O lenei oloa faʻafouga ua mamanuina e avea ai lau faʻamamaina masani masani faigofie ma sili atu le lelei, mautinoa le ponless ma susulu i le fale. O se tasi o mea taua o le tatou sili okesene o le okesene o le faʻamoemoe uma o le matagofie o lona uiga o lona tulaga ese o gaioiga. A faʻapipiʻi i luga o luga, o le mea e muamua lanumoana i le lanu, fausiaina se mea e fiafia ai le poto masani mo tagata faʻaaoga. Peitaʻi, o le mea moni e faʻatulagaina ai lenei oloa, o lona mafai ona tali atu i palapala palapala ma pisia i luga, na faasolosolo ona suia le fomu paʻepaʻe. O lenei lanu suiga e faʻaalia ai o le mama o loʻo galue malosi e aveese ai le tino ma tuʻu le pito i luga o le pristine. Ma lona fuana mamana faʻamamaina, o le tatou temple okesene o loʻo avea ma mafuaʻaga uma e mafai ona faʻaseʻe ai se tele o avega. Mai le umukuka o le fale o le faletaele fafie, mai le paʻu paʻu i seevae, o lenei oloa faʻavae o se mea moni uma-faʻamoemoe mama. Fai ni mea lelei i le le mautonu kapoti na faʻatumuina i le tele o fofo mo eseese i luga - o le matou sili okesene o le okesen o mea uma e te manaʻomia. O le faigofie o lenei oloa o loʻo faʻaleleia atili i lona leai-rinse foliga. E le pei o moli eletise e manaʻomia le leaga tele, o le matou sili okesene o le okesene o le faʻamoemoe uma o le faʻamamamea mafai ona feoaʻi ese ma se ie. Lenei e le gata i le faʻasaoina o se taimi ae faʻasao foi vai, faʻatupu ma le siosiomaga faʻalelei filifiliga. I le faʻaopopo atu i lona lelei ma le faigofie o le faʻaaogaina, o le matou sili okesene o le okesene uma o loʻo faʻamamaina uma le malosi o le Mama. O lona faʻavae e faʻapitoa e faʻavaeina e tui ai i le palapala ma seni, ona faʻatafunaina i lalo ma faʻaofuina i latou i luga. Pe o le vasa o le gaʻo i le umukuka poʻo le fasimoli

  • 24

    07-2023

    O le matou kamupani fou na atiaʻe oloa oloa faʻalauiloa

    Faʻalauiloa la matou New Mold Repver: Le fesoʻotaʻiga atoatoa i lau aiga mama I le matou kamupani, matou te mitamita i le avea ma tagata gaosi oloa eseese i le gaosia o oloa mamataga a le aiga mo a tatou tagata faatau. Matou te fiafia tele e faʻalauiloaina le faʻalauiloaina o le matou fou fou - o se malosi ma le aoga ma le aoga ma le aoga o le faʻauiga o le faʻafitauli ma le manava i lou fale. Lenei fou faʻaopopoina faʻaopopoga o vailaʻau o se mea taua taua mo le faʻatumauina o se siosiomaga mama ma ola maloloina. O la matou Mold mamao e faʻatautaia faʻapitoa e fai ai le tacle o le tuputupu aʻe o lou fale, e aofia ai faletaele, umukuka, potu i lalo o le susu poʻo le susu. Faʻatasi ai ma lona faʻatatauina o le fua, o loʻo ave le lelei o le tipiina ma le puipuia o lona toese faʻaiuga umi i lau faʻafitauli. O foliga malamalama o le tatou Mold Exever: 1. Mama Malosi ma Lelei: O lo matou Mold Exterver o loʻo fuafuaina faʻapitoa e maua ai se vave ma lelei fofo i mataupu-faʻatatau i mataupu. O lona faʻamaʻatu fua i totonu o le loloto i totonu o le ua afaina ai 2. Vistiale Talosaga: O le matou Moe mamao e talafeagai mo le faʻaaogaina i luga o le lautele tele o laufanua, e aofia ai papa, vao, sisina, magoto, ma le faʻaali. Ua sefe foi le faʻaaogaina i totonu o mea eseese e pei o vecelailaiʻe, simapei, ma le stetetepena. 3. Faigofie ona faʻaaoga: O la matou fomaʻi ua faʻamalieina e sau i se fagu puʻupuʻu, faʻatagaina mo le faʻafaileleina talosaga. Na o le Spras o le nofoaga na aʻafia, ia nonofo mo ni nai minute, ona soloi ese lea ma se ie mama poʻo se pupuʻu. E leai se palasi poʻo le fuʻa e manaʻomia. 4. Le saogalemu ma le siosiomaga faauole: Matou te malamalama i le taua o le faʻaaogaina o vailaʻau i le fale e saogalemu mo lou aiga ma le siʻosiʻomaga. O le matou Mold Freevee e aunoa ma ni vailaʻau oona, pelu, ma Amonaia, ma avea ma se filifiliga

  • 10

    07-2023

    Fagafao tausiga ma faʻamamaina totini lino

    O le tausiga fagafao o se taua taua o le avea o se tagata e nafa. E aofia ai galuega eseese pei o le teuga, faʻamama ma le tausia lelei o le aotelega o a tatou uo Fuurur. O le tasi mea faigaluega e mafai ona fesoasoani i le tausiga fagafao o le fagafao tausiga ma fufulu totini lino. A oʻo mai ile tago ole fagafao, e taua tele le mafaufauina o oloa tatou te faʻaaogaina. O vailaʻau e mafai ona afaina ai a tatou fagafao, pei ona masani ona iai oona oona e mafai ona faʻalavelaveina ai o latou paʻu pe o le tino faʻafuaseʻi. O le tausia lelei o fagafao ma fufulu totini solo ua mamanuina faʻapitoa mo fagafao, faʻamautinoaina o loʻo latou saogalemu ma agamalu i luga o latou paʻu. O nei moli e faia mai i mea masani e le avea ma lamatiaga i le matou fagafao. O le teuga o se vaega taua o le fagafao, ma le fagafao tausiga ma faʻamamaina totini e mafai ona faʻaaogaina e taofi ai a tatou fagafao mama ma fou. O nei moli e aoga i le aveeseina o le palapala, fale maso, ma le laulu mai lo latou fulu, tuu ai latou o loo sailia ma lagona sili ona lelei. E mafai foi ona faʻaaoga i ni tagata mama maoaʻe pei o foliga, aumau, ma taliga, e le talafeagai le vai malulu. I le le male i le teuga, ole tausiga ole fagafao ma faʻamamaina totigilima e mafai foi ona faʻaaogaina mo fagafao paʻu fuafuaga. O nisi fagafao atonu e iai le paʻu maaleale poʻo le paʻu, ma faʻaaogaina masani fagafao foliga foliga mafua ai le le fiafia. O nei solo e maua ai se isi auala, e pei ona latou saoloto mai le harsh vailaau ma manogi e mafai ona mafua ai le afaina. E mafai ona latou fesoasoani ma le faʻamalieina ma mou atu le paʻu, tausia lelei ma puipuia le mamago ma le tele o mea. Aotelega, fagafao tausiga ma faʻamamaina totini lino o se talafeagai ma saogalemu filifiliga mo tagata e ana tagata faigaluega. O i latou o se mea taua e mafai ona faʻaogaina mo teuga, fufuluina, ma faʻatumauina le aotelega atoa o mea pele pele. O le filifilia o

  • 10

    07-2023

    Faʻafefea ona sefe le Iron Box Shoe Poush

    a. Afai o le 'uʻamea pusa seevae, e mafai ona fefiloi ma sina penisini poʻo le kerosene, pe mafai ona vevela i luga o le afi e. Afai o loʻo i luga o le tulou, e mafai ona e faʻaopopo se suauʻu olive e fetuunai ai i. Faʻaopopo ni nai mataua o turpentine i le uʻamea pusa seevae seevae, ae aua le faʻaopopo tele. A tele naua, o le seevae o le seevae e mafai ona avea ma vai ma ua le mafai ona toe faaaoga. E mafai e le fusi ona seevae I le tauofoga e te vaʻaia ai le puʻeina o le shoe, e mafai ona faalauiloa talu ai nei e le besh pose o le fou o le seevae mama ma possees. Ma le taulaiga i le lelei ma le faigofie, o lenei oloa oloa fou o loʻo manaʻomia e faia le seevae tausia o se mea leaga. E mafai e le fusipaina ona oso mai le tele o moli o seevae, e aveese ma le palapala, pisia, ma le tiga, mautinoa o ou seevae foliga sili ona sili ona lelei. O le malosi malosi o loʻo i ai loloto i totonu o le seevae, toe faʻafouina ma toe faʻaleleia le uluaʻi susulu. Pe o le paʻu, sudee, poʻo ie, o le atigi apa o le seevae o loʻo i ai le sili ona mama mo ituaiga uma o seevae. O le maualuga o lenei laina o le seevae seevae, e avanoa i lanu eseese e fetaui ma lau seevae. O le vaipuna e le gata i le faʻaopopoina o se pupula sili ona pupula ae o loʻo maua ai foʻi le puipuiga mai le scfuffs ma scratches. O lona foliga umi-tumau faamautinoaina o ou seevae na tumau mo se taimi umi, laveai oe taimi ma taumafaiga. O loʻo malamalama le seevae o loʻo malamalama ai i le taua o le seevae o le seevae i le faʻatumauina o foliga faʻapitoa. Faatasi ai ma o latou mea fou o oloa, ua sili atu le tausiga o seevae i tagata uma. O lea, fai mai tofa i le le malie ma palapala seevae ma fusi le nonoa e mafai ona shoee poliotion forolation mo se foliga polesi.

  • 07

    07-2023

    E mafai e le fusipiina ona faʻaoʻo le faʻafefeteina

    Shoe Posh o se malo puipuia ma poleti na faʻaaoga i luga o le paʻu seevae ma paʻu. E mafai ona taofia le vai, puipuia matamuli, faʻaleleia paʻu paʻu lalagaina, mama ma matagofie, ma faʻaopopo le lanu ma faʻamanino. O le faaitua sa avea o se interment na faia ai le Beeswood The Beypentine, lea na faʻaaoga i ai le talo ma poʻorks Halls mea ma fusi. Na amata ona manumalo i le European Renaissancy mai le 14th seneturi i le 16th seneturi. O se aofaiga talafeagai o pigment e mafai ona faʻaopopo i le suauʻu o le paʻu o le paʻu o le paʻu o le paʻu. O le sili lea o le muamua o le paʻu paʻu seevae. Seevae o se oloa o se oloa na faʻaaogaina e faʻaleleia atili ai ma tausia le foliga o seevae. O se vaega taua o le shee tausia, pei ona fesoasoani ile puipui ma faʻalautele le ola o seevae. Seevae o loʻo avanoa i foliga eseese, pei o kulimi, waxes, ma suavai. E aofia ai i ni nai sitepu e le Shoe Muamua, o seevae e tatau ona fufulu e faʻaaoga ai se seevae mama. O lo o aveesea ai le palapala, pefu, ma pisia mai luga o seevae. O le taimi lava e mama seevae ma mago, seevae posh e mafai ona apalai. Shoe posh e masani ona faʻaaogaina faʻaaoga se pulumu poʻo se ie. E taua le filifilia o le lanu sao o seevae o seevae e fetaui ma seevae. O le vali e tatau ona faʻaaogaina i totonu o le manifinifi ma e oʻo lava i le vaega, ufiufi atoa o seevae. A uma ona faʻaaoga le atavali, e tatau ona tuʻua e faʻamago ai mo ni nai minute. O le taimi lava e matutu le pole, o seevae e mafai ona palu e faʻaaoga se pulumu vaivai poʻo le ie. O lenei fesoasoani e fatuina ai le susulu ma tuʻu i lalo seevae o se poʻo foliga manaia. O seevae masani e masani ona faʻaleleia le foliga mai o seevae ae e fesoasoani foi e puipuia le paʻu mai le paʻu ma mago. I le faaiuga, seevae pose o se vaega taua o le shoe tausiga. E fesoasoani ia mama, puipui, ma faaleleia atili ai seevae. O le soʻona masani o seevae o loʻo fautuaina e fa

  • 07

    07-2023

    Taʻavale taʻavale Shemptoo mo le faʻamamaina o taʻavale

    Taʻavale taʻavale Shampo: O le sili fofo mo le tausiga o taʻavale ma faʻamamaina I le lalolagi fou mausali tatou te nonofo ai, o le faʻatumauina pea o le vaʻai o tatou taʻavale e mafai ona avea ma luʻi. Peitaʻi, o le folasaga ole taʻavale mu bumulu shemploo, ua faigofie atili ai le tausiga i taʻavale nai lo se isi taimi. O le fufulu taʻavale o loʻo fuafuaina e aveese ai le palapala, tiga, ma gaʻo mai luga o lau taʻavale. O lona malosi fua malosi e mautinoa ai se loloto ma faʻamama le mama, tuʻua lau taʻavale foliga fou fou. E le gata i lea, E saogalemu le faʻaaogaina o ituaiga uma o taʻavale taʻavale vali, faia ia se filifiliga moni mo tagata e ona. E le gata o le taʻavale o le taʻavale o loʻo fufulu lau taʻavale, ae e maua ai foʻi ni penefiti sili atu. O loʻo galue o se taʻavale Wax, fausiaina o se nofoaga puipui e puipuia ai lau taʻavale vali mai le leaga o le UV Rakys ma isi mea faʻaleaganuʻu. O lenei fesoasoani e taofia ai le faʻatiga ma le tautaliga, mautinoa o lau taʻavale o loʻo ia tausia lona sulu mo se umi taimi. I le faaiuga, o taʻavale fufulu teuteu o se mea taua mo tagata e ona o loʻo manaʻomia le tausia o latou taʻavale i le tulaga o le prinidine. O lona tomai e faʻamamaina, puipuia, ma faʻaleleia atili ai foliga o lau taʻavale na tatau ona i ai i lau taʻavale tausiga. O le taavale fufulu Shampoo o se ituaiga o taavale apotikale oona o oloa e palu pe a fufulu le taavale. O le faʻamamaina o le sumpoo e masani ona faia o le tele o vaʻalele E i ai lona malosi malosi e faʻamalieina ma le pala, mafai ona aveesea lelei le pefu ma le suauʻu suauʻu mai le tino vali o le vali, ma o le galuega o le aveeseina o le le eletise. E faigofie ma tamaoaiga e faaaoga. Ua taʻua foi e le tamxing shampooo o le maualuga o le paʻu E faʻaaogaina le maualuga o mativa, e le gata i le tele o vaiama ma le malosi o le faʻamasinoga, ae o loʻo i ai foʻi le super vai o lo o moe. E lelei le faʻamamaina o

  • 07

    07-2023

    Taavale Wax mo le puipuia o taavale vali

    Ulutala: taavale Wax: O le fofo sili ona lelei mo le tausiga o taavale ma fufulu O le tagata e ona tagata e ona le lalolagi i le lalolagi e iloa ai le taua o le faʻatumauina o latou taʻavale e mautinoa ai le toe fiafia ma taofi ia te i latou foliga fou. I le malo o le tausiga o le tausiga ma le faʻamamaina, o le tasi oloa na tu ai le suʻega o le taimi o le sili fofo o le vaifofo - taʻavale taʻavale. Car Wax o se puipuiga o le puipuia o le mea e apalai ai i fafo o taavale. O lona muamua faʻamoemoe o le tuʻuina atu o se vaega o le puipuiga mai i le saua o elemene ma siosiomaga itu e mafai ona faʻaleagaina ai le ata o le taʻavale. O le wax e amio pei o se papupuni, puipuia le taʻavale a le taʻavale mai Uv rak, palapala, pefu, pefu. O lenei mea teu fale puipuia e le gata o le solomuli o le vali ese ae taofia foi mai le mou ese pe o le tau o le taimi. I le faʻaopopo atu i ona uiga puipui, o taʻavale taʻavale e taina foi se tiute taua i le faʻamamaina o tina. A faʻaaoga saʻo, e fatuina se hydrophobic luga o loʻo solomuli i le vai ma puipuia i le pipii i le tino o le taʻavale. O le iʻuga, o le palapala vai, palapala, ma isi tuʻutuʻuga solo ai lava le tele, o le faiga o le faʻamamaina. O le taʻavale Wax Wax e fesoasoani foi e faʻaititia ai foliga o scratched ma swirl faʻailoga, tuʻuina atu le taʻavale o se mea mataga. E le gata i lea, taavale Wax e faʻaleleia ai le aotelega o foliga o se taʻavale. E ala i le saunia o se loloto, susulu susulu, e tuʻuina atu i le taʻavale se seti ma se ata-faʻamalosi-agavaa foliga. O le lamolemole o le faʻapipiʻi o loʻo avea ma faigata foi i le palapala ma seti e tausisi i le taʻavale, tausia le mamaʻi mo taimi umi. E avanoa le taʻavale o loʻo avanoa i foliga eseese, pei o le palaka, suavai, ma le spray. E fautuaina e filifili se maualuga-uiga lelei ma mulimuli i faʻatonuga a le gaosi oloa mo faʻaiuga sili. O le faʻaaogaina masani o taʻava

  • 07

    07-2023

    O la matou fale gaosi oloa oloa

    Jiangnin Yinghuameng Holivedure co., ltd. o se mea taua o le auvae i Jiangessu, Saina. Yinghuameng o oloa tausia o oloa e aofia ai faasologa, taavale Wax, taavale pole, fulufulu manu feololo, bobecorn, downer bendran. O a matou tagata faʻatau e ola i luga o le lalolagi atoa. O le mea e ave ai i le pisinisi o loʻo faia ai ni mea fou ma faʻaleleia ai le tautua, ma e faia pea le aoga o le maketi. Taulaga galulue faatasi ".Car Sweet Oloa gaosi fale e tatalaina nofoaga fou e feiloai ai ma le tuputupu ae manaoga O le tausiga o oloa gaosi oloa, o se tagata gaosi gaosi oloa o le faʻamamaina o le faʻamamaina ma le tausiga o oloa, na faʻalauiloaina le tatalaina o lona tulaga fou-o-le-dog. O le faʻalauteleina e amata mai i le faʻaosoina o le manaʻoga mo a latou mea sili ona lelei. O le faletusi fou, o loʻo i totonu o se potu fou o loʻo faʻasalalauina i galuega faʻapitoa ma masini ina ia mautinoa le gaosiga o gaosiga. Faatasi ai ma se tele gaosiga gafatia, o le fale gaosi e tatau ona ausia manaoga o tagata faatau i le lalolagi atoa. O lenei faalauteleina o le a fausia ai foi avanoa faigaluega mo le nuu i le lotoifale. O le fale gaosi taʻavale oloa na faʻataua ai le faʻamaualuga i lona naunautaiga i le gafataulimaina. O le Fale fou o loʻo aofia ai faiga faʻa-faauo e pei o le malosi-agavaʻa faiga ma otaota faʻaitiitia. O lenei faʻapotopotoga ma le tuʻuina atu o le kamupani i le siosiomaga tausimea. O le sauniga amata na auai i le ofisa o le malo, Taitai o Alamanuia, ma sui auai. Na latou faia le talimalo lelei e uiga i le lumanaʻi tuputupu aʻe ma le manuia o taʻavale tausiga oloa, a o faʻaauau pea ona e faia ni mea sili ona lelei i le lalolagi.

  • 07

    07-2023

    Fale gaosi o le aiga ma le tausiga o aiga

    Jiangnin Yinghuameng Housedware Co., ltd. o se tagata tomai o le ODM ORGORT MA LE AUALA O SHEH, CARDER faamama oloa. I le luasefulu tausaga ua tuanaʻi na taulaʻi ai le kamupani i le maketi fefaatauaiga mai fafo, e malosi ai le mafai e le suʻesuʻega ma atiaʻe. O a matou oloa o le faamuamua lea o filifiliga o le tele o le tele o ituaiga-muamua lauiloa. Aemaise o tatou shoe o tatou shoe ogaoga sapalaiina i nisi pito i luga faavaomalo mea taugata. E silia ma le matou kamupani ile 60 tagata faigaluega ma le aufaigaluega, ua i ai nofoaga e ufiufi ai se itu o le 8,000 sikuea mita, ma e'ī aseme o le USD2 miliona. O la matou tulaga faʻaletausaga o aʻoaʻoga e toetoe lava a USD 5miliona. O le kamupani o loʻo i ai i le Yangtze River Delta Region, Contaction Traveltings. O le 138 kilomita mai Shanghai, 138 kilomita mai le onji.o le a le toʻilalo mai i le wouxi. Afio mai ma Filifili Matou! Ua uma ona matou mauaina ni tusipasi ma faʻailoga e aofia ai iso9001 lelei pulega pulega faʻatulagaina tusi faʻamaonia, BSCI ma Amazon Tofotonuia lelei suʻega. O a matou oloa o loʻo sapalaiina mo le tele o faʻafitauli tele o supamaketi, pei o wadmart, sini ma tau

  • 07

    07-2023

    Fagafao shampoo mo le fagafao tausiga

    Se saogalemu ma aoga le faʻaopopoina i lou aiga faʻamama pusa I le aso lenei o le lalolagi fou, o le faʻatumauina o se siosiomaga mama ma le soifua maloloina ua sili atu le taua nai lo se isi lava taimi. Faatasi ai ma le faaitiitia o fagafao o ni tagata o lona aiga, e taua tele le mautinoa ai o lo latou tumama. Faʻailoaina fagafao fagafao, o se suiga faʻaopopo i lou aiga faamamaina le pusa mama! E le le fiafia i vailaʻau masani o le fale e ono aofia ai meafaitino mea, o le shampoo shampia o loʻo faʻavaeina faʻapitoa e agamalu i ou uo. O le mea lea e le mafai ona faʻamamaina uma le ofu o lau fagafao ae o le manogi o le fagafao ae o loʻo tuua foʻi le manogi fou ma toe faʻafouina. Ma le fagafao fagafao, oe le toe manaʻomia le popole i le faʻaogaina o oloa eseese mo lou aiga mama manaʻoga. O lona uiga loloto o le natura e talafeagai mo le tele o laufanua, mai le kapeta o meaafale, e aunoa ma le faʻatupuina o ni mea leaga poʻo le tuʻua i le resvie. Mautinoa se siosiomaga saogalemu ma maloloina mo lou aiga ma fagafao ma fagafao fagafao. Fai ni mea lelei i le harsh o le fale ma opoina lenei mea uma-i-tasi fofo. Fai fagafao fagafao o se vaega o lau mama masani i le aso! O le fagafao shampo o se mea sili ona taua mo le tausiga i aso uma o le fagafao firty. Ole mafai ona ausia e le gata e le faʻatumauina le soifua maloloina o le suauʻu, ae e puipuia foʻi le paʻu maaleatusi o le fagafao. E tusa ai ma eseʻese aoga ma le talafeagai, o le shampoo shampoo e masani ona faʻavasegaina o le vai taele o le paʻu, ma le paʻu e teuteu.

  • 07

    07-2023

    Taavale Glass Anti-Fog mo le Saogalemu Saogalemu

    Taavale Glass Aneti-Fig Te tekinolosi ua leva ona nofomau ai le tausiga o taʻavale, faia aveina le saogalemu ma sili atu faigofie. O lenei fou filifiliga e taofia ai le tauemu i luga o le taʻavale taʻavale, mautinoa le foliga foliga foliga mai i le leaga o le tau. E le pei o metotia faʻanatura e pei o taʻavale o le taʻavale poʻo le faʻamamaina, o lenei aneti-tau togafitiga faʻaavanoaina o loʻo maua ai se aoga umi, aveese le manaʻoga mo soʻo se taimi e toe faʻafouina ai. O taʻavale e ana o le tagata e pule i le fale talimalo i le faʻafitauli o le soʻona faʻaalu o le latou matagi pe faʻaaogaina ni mea mataina. Faatasi ai ma lenei filifiliga tekonolosi, avetaʻavale mafai ona fiafia i se tioata-manino vaʻai a o aveina, faʻalauteleina le saogalemu i luga o le auala. E le gata i lea, e sefe ai le taimi ma tupe e ala i le faʻaititia o taimi o le hash o le fufuluina ma fufulu. O lenei TINI-FOG TOGG e faigofie ona faʻaaogaina i le taʻavale tioata luga, fausiaina o se hydrophobic parrier e soloia ai susu. E le gata i le Vos Forg ae o fesoasoani foi e solo ese ai le palapala, efuefu, ma se tele. Ma le tele o manaʻoga mo fofo i uta, o lenei Anti-Fig Tekonolosi ua avea ma tagata taʻalo taʻaloga i luga o le alatele. I le faaiuga, o le Glass Glass Anti-Fog Tekonolosi e maua ai se tali faʻatuatuaina ma lelei le fofo mo le tausia manino o le vaʻai a o aveina. E ave ai le manaʻoga mo soʻo se taʻavale o le taʻavale, fufulu taʻavale, ma taʻavale taʻavale, faia se mea taua i soʻo se tagata taʻavale tausiga. Aneti Vogging Stornts mo le Spotiobile tioata e masani ona faʻaaogaina mo Aneti Tygging galuega i totonu ma fafo atu o le taʻavale i luga o le susu ma faʻaititia faʻalavelave faʻafuaseʻi. O le Antiflogging Suiopiad o se augatupulaga fou o le faataapeapeina anti dimess mea ma Nano okeni malosi sui. O le tioata luga e togafitia e le AnetiFoGing Ambers e iai le vaega o le super hydrophilic Nano ata, lea e faia ai

  • 07

    07-2023

    Faʻafefea ona faʻaaoga le suavai taʻavale wax

    Suavai taavale wax revolusisi O le suavai o taʻavale ua avea ma mea lata mai o le tausiga, tauiviga i le auala tatou te faʻamamaina ai ma faʻamalosi i matou taʻavale. Lenei oloa fou ofoina vave vave ma lelei fofo mo le taavale pa ma fufulu. E le mafai ona le masani ai i le taʻavale a le taʻavale, o le mea e masani ai ona faʻaaogaina le talosaga ma le palu, e mafai ona faʻapipiʻiina le suavai taʻavale i luga o le taʻavale. O lenei faʻasaoina o tagata faʻatau a Cars o taʻavale ma taumafaiga, aʻo saunia pea le maualuga o uiga ma le puipuiga. I le faʻaopopo atu i lona faigofie, o le suavai taʻavale wax o loʻo ofoina atu foʻi le sili atu o le taʻavale mama. O lana vaʻaiga alualu i luma e aveeseina le palapala, seti, ma isi tagata teteʻe, tuua le taʻavale e vaʻai ma tusitusi. O le aveesea lea o le manaʻoga mo se taʻavale 'aina taʻavale, sefeina o tagata e ona tagata e ona le tele o taimi ma tupe. O le fiafia o le taʻavale ma polofesa tutusa o loʻo viia le lelei o le suavai o le taʻavale o le taʻavale. O le faʻafaigofie o le faʻaaogaina ma tulaga ese o iʻuga na faia ai le alu i le oloa mo le tausiga o taʻavale. Ma le suavai taʻavale wax, o le tausia o se taʻavale mama ma susulu e leʻi faigofie. O le faʻaaogaina o le suavai taʻavale wax e faigofie tele. Muamua, faʻamamaina le taʻavale ma le vai ma vai e aunoa ma ni iʻa, ona solo ai lea o le taʻavale atoa ma le suavai taʻavale wax i totonu o le taʻele. Ina ua uma ona taʻele faʻatasi, fufulu le taʻavale ma le vai, ma iʻu ai le matutu le taʻavale atoa ma le solo matutu. O le taʻavale atoa o le a susulu atu pe a uma ona faʻaaoga le suavai taʻavale wax. Suavai taʻavale Wax mafai ona taofi le tino o le taʻavale o le vai, ma e pa'ū ai le timu i luga o le tino taʻavale. O le Suavai Car Wax ei ai le Rust Fortred ma malosi o faʻafitauli, lea e mafai ona vave aveese le palapala e pei o le pefu

  • 07

    07-2023

    Scratch Exterver mo taavale vali

    Scaratch Expraver o se ituaiga o wax faʻaaogaina e toe faʻaleleia ai le tele o scratches i luga o luga o taʻavale vali. O meatotino e tutusa ma agelu, ma lona faʻavae galue e tutusa lava ma samepa, o mea uma e agaʻi i luga o le taʻavale vali. O le scratch wax mafai ona vave aveese le micro scratches i luga o le moli vali, lelei le pulea o le oxidiction phenonisa e pei o le taavale toso sili ona vali . Faʻalauiloaina le Healintary scratch sperver mo taʻavale vali I le lalolagi o tagata faimalaga, o le faʻatauina atu o mea na tutupu i le Valiega o se mataupu na avea ma faʻafitauli mo tagata e ana taʻavale. Peitaʻi, o se oloa ua tupu talu ai nei na lavea ai talu ai nei le maketi, faia o se fofo faigofie ma lelei. O le Scratch Expraver mo le taʻavale vali ua uma ona maua ni iloiloga o le osofaʻiga mai tagata faʻaaoga i le lalolagi atoa. O lenei mea fou e le gata e le naʻo le taʻeina o ata ae o loʻo maua ai foi se nofoaga puipuia mo le taʻavale a le taʻavale. E faʻavaveina ma alualu i luma tekinolosi e faʻapipiʻi lemu ese le le atoatoa o laʻei, tuʻua se faʻamatuʻu. Ma le isi, o loʻo aofia ai taʻavale vai, lea e faʻaleleia atili ai le lautele ma tuʻuina atu le puipuiga umi mai ia Uv rays ma le siosiomaga faʻaleagaina. Faʻaaogaina o lenei scaratch spever o se savili. Na o le faʻaaogaina o se laʻititi laititi i luga o le mama microfibier ie ma teisi lemu i totonu o le nofoaga ua afaina. O iʻuga e ofo ai, pei ona mou atu le maʻai, o le a tuʻua le taʻavale a le taʻavale foliga fou. Mo faʻaiuga o taunuʻuga, e fautuaina le faʻaaogaina o lenei scative faʻamalologa ina ua maeʻa le faʻamamaina o taʻavale faʻapipiʻi ma fufulu. I le tuʻufaʻatasia o lenei oloa i totonu o lau taʻavale masani masani, e mafai ona e tausia le pristine foliga o lau taʻavale mo le tele o tausaga o sau. Fai ni tala lelei i le le mautonu ma le le mautonu ma talofa i se mea lelei ma lenei

  • 07

    07-2023

    O le seevae ma sock deodorizing spray aoga?

    O le seevae ma sock deodorizing spray aoga? Fai mai tagata atamamai! O le puʻeina o le ata o se vaega taua o le faʻatumauina o le toʻilalo ma fou o lau seevae. O le Bree Clayaner ma SNaker o loʻo tapenaina ma tausi pusaga ma le tausiga o filifiliga, ae o se faʻailoga faʻapitoa e mafai ona avea ma taʻaloga sui. O lenei oloa e aveʻesea ai le manogi e mafua mai i siama ma le afu, tuua ou seevae manogi fou ma mama. O se fofo vave ma faigofie mo i latou e manaʻo e faʻaitiitia o latou seevae manogi tele i le va o mea mama. O lea, afai o loʻo e saili e faʻatumauina le hygiene ma le manogi o ou seevae ma totini, teuina i totonu o le shoe ma totini deoodoral, aemaise lava o le ofe . E mafai ona faʻamalieina ma faʻailogaina mea odoor i Acadic poʻo Alkaline Science na faʻaauauina ai; O le assabactional vaega i totonu o le oloa e tumau tuʻufaʻatasia ma le oloa luga, ma le کروڑ le oloa e faʻafesoʻotaʻi le oloa o loʻo faʻamatuʻuina ma tuputupu aʻe o le argibactisms ma le faamautuina. O le mea lea, afai o seevae e leai se manogi, e mafai ona e sprazrarator deootorarant.

  • 07

    07-2023

    Faʻafefea ona aveese le gaʻo palapala i le umukuka

    Faʻalauiloaina le umukuma umukuka mama i lou fale faʻamama le fale Matou te fiafia lava e tuʻuina atu la matou fou fou i le fale talavai - o le umukuka atoa umukuka mama. O lenei fofo malosi e faʻapitoa e fuafuaina i le faʻafefeteina faigata ma le gaʻoa, ma se mea i lau umukuka. I lona maʻa faʻavae lea, e mafai ona faʻaogaina le povi mama i luga o luga, e aofia ai ma le chattertertops, stodops, ma foʻi u ukumoni. O o tatou mea uma e aoga o loʻo taua tele le faʻailoga o lau aiga. O lona aoga i le aveeseina o faʻailoga o loʻo faʻatumuina ai se umukuka mama, aʻo e le oona o le faʻavavau faʻamaonia le saogalemu o lou aiga. Fai atu faatofa i le Haslele o le tele o ofu, pei o le mapina o le umukuka atoa o lo o iinei e faafaigofie ai lau mama masani. Poto masani le faigofie ma le lelei o lenei tulaga tulaga ese aiai nei aso! O le hygiene o le umukuka e le mafai ona tuueseeseina mai le soifua maloloina o tagata uma. Naʻo se umukuka mama e mafai ona maua ai le maloloina ma suamalie meaʻai. Afai e te manaʻo e taofi le umukuka mama ma fou, e tatau ona e faia se galuega lelei o faʻafitauli i totonu. E faigofie ona nana le palapala i totonu o le umukuka. E tatau ona tatou faia se galuega lelei o le faamamaina o le umukuka. E faigata tele ona fufulu le manava palapala i le umukuka. O le a se mea e tatau ona tatou faia i taimi masani? Faʻaaoga le tausiga o tagata umukuka suauʻu stane stane, na o le faʻasusu i luga o le suauʻu pisia, faʻatali mo ni nai minute, ona tiʻe ai lea i nai minute

  • 07

    07-2023

    Faʻafefea ona faʻamama ni supee seevae

    Faʻalauiloaina le taʻiala sili i le auala e faʻamamāina ai seevae supete E le masalomia foʻi seevae Suetee, ae latou te manaʻomia le tausiga faapitoa e faʻaauau lo latou foliga faʻaaloalo. Ina ia tausia lau suede seevae foliga sili ona lelei, matou te fautuaina le teu tupe i totonu o le Gee Care Gup na fuafuaina faapitoa mo SUDE. O lenei ato e aofia ai se seevae mama, o se suetu pulumu, ma se sneaker faamama fofo. Amata i le aveeseina o se palapala poʻo se otaota mai seevae e faʻaaoga ai le suʻila pulumu. Fufulu lemu i se tasi itu e aloese ai mai le faʻaleagaina o mea faigata. Le isi, faʻaaoga sina tamaʻi povi mama i luga o se ie mama ma faʻamama teisi i luga o le itu tino. Faʻataga le mama e tui le SUEDE mo ni nai minute ae le i faʻaaogaina le pulumu e aveese ai le pisia. Mo le faʻafefeteina o moli, faʻaaoga le pusa sui malie ma le tausiga. Faʻaaoga se laʻititi laititi i luga o se pulumu vaivai ma faʻamalu lemu le vaega na aʻafia. O le taimi lava e aveʻesea ai le pisia, faʻaaoga se ie mama e tape ese ai le tele o vai fofo. Ma le mea mulimuli, fai seevae i le ea e mamago mama ai muamua ae ou te toe tuiina atu ai ia mea. Manatua, masani ai tausia masani tausiga ma tatau faamamaina tatau e taua mo le alaga lautele mo le faalauiloaina o le ola o lau Sueme seevae. Faatasi ai ma le pusa tausi seevae o seevae ma sina taumafaiga, o lau sudia seevae o le a foliga i taimi uma e pei o fou! 1. Semi susu susu auala. O lenei metotia e sili ona talafeagai mo seevae subee seevae. Faʻaaoga se pulumu vaivai Bristle e faʻaalu ai le vai, ona taʻele ai lea o le mama. A fufulu seevae, e mafai ona latou faʻamaalu i se paolo ma le faʻasao. 2. auala mamago mamago. O lenei metotia e sili atu ona talafeagai mo seevae suila. A o le i faamamaina, fufulu ese le pefu i luga o le luga o atigivae seevae. E tatau ona i ai ni pisia e le mafai ona faamamaina pe a uma le faamamaina o le muamua faamama. E mafai ona e faʻaogaina se suein

  • 07

    07-2023

    O le fea ituaiga o taʻaloga seevae e sili ona lelei?

    Faʻalauiloaina le sili atu o le Snakert Snaker Funding & Care Kit Mo Taʻavale Shoe Shoe Ua matou fiafia tele e faʻailoa le faʻalauiloaina o le matou fouvalega ma le tausiga o le aufaʻatasi ma le tausiga o le maka, mamanuina faʻapitoa e teu ai lau pele o Tapunia seevae i le tulaga o le pele. O lo matou vaaia o se potu seevae e aofia ai se malosi o seevae o le faʻafaigofie ai ona aveese palapala, pisia, ma manogi, mautinoa o au tagata vaʻa e pei o le fou. Ma faigofie-i-mulimuli i faʻatonuga ma le tele o pulumu faʻapitoa, o le tausia o lau vaʻai o foliga o le seevae e leʻi faigofie. Pe o oe o se tagata tomai faʻapitoa po o se popolega sneakerhead, o le matou sneaker o loʻo faʻamamaina ma tausi pusa o se mea e tatau ona i ai mo taʻaloga uma seevae. Teu i le mea sili e teu ai ou seevae i le latou sili! Ua tatou iloa uma lava pe a fai e taua, e tatau ona manatu lelei i ai. Ua tatou iloa uma lava pe a fai e taua, e tatau ona manatu lelei i ai. E masani lava ona matou talitonu pe a tatou puʻeina le ki i le faʻafitauli, o isi mea uma o le a foʻia. Ua tatou iloa uma lava pe a fai e taua, e tatau ona manatu lelei i ai. Mafaufau manino, o le a le ituaiga seevae mama o lo oi ai. I loʻu manatu, o le a le ki i le faʻafitauli? Na fai mai foʻi Russell o Russeell e tusa lava pe ua oʻo le tagata i luga, e tatau lava ona ia tauivi mo ia lava-faʻaleleia. E ui o lenei fuaiupu e matua puʻupuʻu, e mafua ai ona ou mafaufau. O lenei, e taua tele le foia o le faafitauli o seevae mamatia. Sese taʻaloga Boa Shoe Chesaner Sheat Shoe suti, talafeagai mo le tele o seevae! Faatasi ai ma mea ola o loʻo iai, e mafai foʻi ona mafai ona lafo solo susu, lea e faigofie ona filifili ma fai seevae e mama i se mea fou. O le auupega maneta mo le faʻamamaina o seevae. E mafai ona aveese le pito samasama, Whiten ma

  • 07

    07-2023

    Tagata tomai faʻapitoa o taʻavale tausiga taʻavale

    O matou o le sili ona aoga ma faapolofesa tuuina atu oloa alofa taavale. O le matou kamupani ei ai le 3 taʻavale tausia o ni kamupani inisinia ma silia ma le 15 tausaga o le poto masani. I YingHuamenG Meetingducandage, O la matou lautele lautele faʻavae e mafai ona tuʻuina atu ia te oe ma ituaiga uma o puipuiga ma ituaiga o fale gaosi, mama, faamamaina o oloa gaosiga. O le matou taʻavale fufulu, taavale Wax ma Dashboard le mama ua atiae mo le sili ona faʻamamaina, ma foliga e pei o le maualalo pm aoga, e mafai ona taofia le tino ma le pefu. Afai e te le vaʻai i le oloa e te manaʻo ai, faʻafeiloaʻi matou, matou te faʻauʻuina se fofo talafeagai mama mo oe e tusa ai ma ou manaʻoga. E iai le malosi ole vaega ole kamupani, ma sili atu nai lo le au fai mea faifeʻau e taua o mea laiti ma tekonolosi-laʻititi. O le fetuutuunai o atinae e mafai ona faʻamalieina ai le faʻapitoa o manaʻoga o tagata faʻatau ma tau eseese, eseʻese o manaʻoga ma eseʻese maketi. O oloa fou e mafai ona maeʻa atiaʻe i se taimi puʻupuʻu. Faauma le pepa fou i totonu o le 7 aso. Faatumu le mamanu ma tuu i totonu o le tele gaosiga i totonu o le 15 aso. O la matou fuafuaga sa aoga pea ma faʻaavanoaina o tagata ma kamupani o oloa e le faigofie ona faʻaaogaina ma ofoina atu ni taunuʻuga sili, taimi talafeagai.

Imeli i lenei tagata faʻasoa

O lau savali e tatau ona i ai i le va o le 20-8000 tagata

Home > Tala Fou

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu